A bennmaradás a csapat célja

Március 8-án kezdődik a tavaszi szezon, a Keresztúri Sportegyesület nagycsapata a 11. helyről kezdi meg a felzárkózást a 16 csapatot számláló bajnokságban. Az egyesület célja az, hogy sikerüljön kivívni a bennmaradást és jövőre újra a Megye II. osztályban szerepelhessen az együttes. Utánpótlás csapatunk szintén a 11. helyről vág neki a folytatásnak. A téli felkészülésünk sajnos nem volt zökkenőmentes. Több játékos sérüléssel küzd, emiatt négy új játékost igazolt a klub és három saját játékosnak igényelt az egyesület újra versenyengedélyt. Így most összesen 38 felnőtt és 15 utánpótlás korú labdarúgóval vágn neki az egyesület a tavaszi szezonnak.

A Bozsik Egyesületi Program egyre népszerűbb a gyermekek körében, már 29 bozsikosa van a klubnak, akik egyre lelkesebbek és ügyesebbek. Az egyesület vezetése bízik abban, hogy az utánpótlásképzés eléri célját, és saját nevelésű játékosokkal tudják majd frissíteni a keretet.

Március 8-án 14 óra 30 tól Baki SE – MP KANIZSA MURAKERESZTÚR összecsapással veszi kezdetét a tavaszi szezon. Az egyesület minden hétvégén várja szurkolóit, hogy továbbra is lelkesítsék és buzdítsák a csapatot: Hajrá, Keresztúr!

CroatianEnglishGermanHungarianItalian
Megszakítás