Értesítés lomtalanításról

Értesítés

Értesítjük a község lakosságát, hogy az tavaszi lomtalanítás időpontja

2021. március 11. (csütörtök)

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl: hűtőszekrény, televízió) illetve veszélyes hulladékot (pl: festéket, gyógyszermaradékot, vegyszert.)!

Változás a korábbi évek gyakorlatához képest, hogy az ingatlanról csak háztartási mennyiségben keletkezett (max. 3 m3) lomhulladékot szállítunk el.

Kérjük a lakosságot, hogy a háztartásukban feleslegessé vált holmikat a fent megjelölt gyűjtési napon reggel 7.00 óráig helyezzék el a lakóházuk előtti területen, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az ingatlanhasználók részére egész évben a hulladékudvarban térítésmentesen biztosítja háztartásonként évente 5 db személyautó gumi, valamint elektronikai hulladék (pl. hűtő, háztartási gépek) -kivéve képmegjelenítő eszközök ( TV, monitor) -és veszélyes hulladék átvételét. A képmegjelenítő elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában (2021. március 1.-és március 31. között) vesszük át.

Tájékoztatjuk, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól áll módunkban elszállítani, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve a 2020. szeptember 30.-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjáról kiállított számlákat kiegyenlítette.

Viridis-Pannonia   Kft

CroatianEnglishGermanHungarianItalian
Megszakítás