Őszi lomtalanítás

Értesítjük a község lakosságát, hogy az őszi lomtalanítás időpontja

2020. október 19. (hétfő)

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl: hűtőszekrény, televízió) illetve veszélyes hulladékot (pl: festéket, gyógyszermaradékot, vegyszert.)!

Kérjük a lakosságot, hogy a háztartásukban feleslegessé vált holmikat a fent megjelölt gyűjtési napon reggel 7.00 óráig helyezzék el a lakóházuk előtti területen, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az ingatlanhasználók részére egész évben a hulladékudvarban térítésmentesen biztosítja háztartásonként évente 5 db személyautó gumi, valamint elektronikai hulladék  ( pl. hűtő, háztartási gépek) kivéve képmegjelenítő eszközök ( TV, monitor) átvételét. A képmegjelenítő elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában (2020. október 1.-és október 31. között) vesszük át.

Tájékoztatjuk, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól áll módunkban elszállítani, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve a 2020. június 30.-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjáról kiállított számlákat kiegyenlítette.

Viridis-Pannonia Kft

CroatianEnglishGermanHungarianItalian
Megszakítás