Lebegő Kép

MURAKERESZTÚR
hivatalos oldala

Polgármester

Tisztelt Látogató!

Falunk honlapja teljes megújuláson ment keresztül. Az volt a célunk, hogy könnyen átlátható, egyszerű és modern felületet hozzunk létre, ahol a keresztúriak és a hozzánk érkező vendégek is minden szükséges információt könnyen megtalálhatnak.

Az a célunk az új weblappal, hogy megkönnyítsük az itt élő emberek mindennapi ügyintézését, és az éppen aktuális újdonságokról is mindenki azonnal értesülhessen. Újdonságként a falu éves programajánlatát is fel fogjuk ide tölteni. De elérhetőek lesznek a lakossági pályázatokkal, szociális juttatásokkal, a keresztúri vállalkozásokkal, a helyi oktatással és egészségügyi ellátással kapcsolatos információk is. Ezen a felületen bemutatjuk a falu jövőjével kapcsolat terveinket és a közösen elért eredményeinket is.

Szeretnénk, ha az emberek bizalommal fordulnának hozzánk problémáikkal és kérdéseikkel, és ez a felület mindenkinek az igényeit kiszolgálja a jövőben. Jó böngészést kívánok! Ha bármilyen kérdésük, felvetésük lenne, írjanak vagy hívjanak minket! Azért vagyunk, hogy szeretett falunkat szolgáljuk. Hajrá, Keresztúr!

Polgár Róbert Murakeresztúr Polgármestere

Megszakítás