Közétkeztetés

Közétkeztetés

Az önkormányzat feladatkörébe tartozó szolgáltató egység a közétkeztetést biztosító konyha.

Működésének célja a minőségi és megfelelő mennyiségi közétkeztetés biztosítása, lehetőség szerint az egyéni szükségletek figyelembevételével. Alapprofilja alapján biztosítja a településen működő valamennyi gyermekintézménynek (az iskola esetében melegítő konyhaként működik) az étkeztetést, valamint kiegészítő profiljának megfelelően, a szociális étkeztetést igénybe vevők étkezését, és a vendégétkeztetést.

Az intézményben 6 személy dolgozik az ételkiszállítást egy gépkocsi biztosítja. A konyha vezetősége arra törekszik, hogy az egészségtudatosság és korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően állítsa össze a heti menüt, és az alapanyagok kilencven százaléka is helyi vállalkozóktól, őstermelőktől és az önkormányzati kertészetből származik. Az üzemeltetők célja a munkahelyteremtés, a helyi családok foglalkoztatása és a gyermekek étkezési szokásainak javítása.

Élelmezésvezető: Trojkó Ervin, Tel.: +36 93/369-033

Az ebédrendelést bárki leadhatja telefonon a +36/93-369 – 033 számon, vagy személyesen a konyhán.

Vendég ebéd ára: 1.300.-Ft/adag

Az ebédrendelésre és lemondásra az adott napot megelőző munkanap 12.00 óráig van lehetőség. Az étlapunk weboldalunk kezdőlapján olvasható.