Lomtalanítás

Értesítés
lomhulladék leadásának lehetőségéről gyűjtőpontokon
2022. május 28. napján (szombaton) 8:00-12:00 óra között

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a házhoz menő lomtalanítási gyakoriságon felül a lakosságnak lehetőséget biztosítunk a lomhulladék díjmentes leadására.

Időpontja: 2022. május 28. (szombat) 8:00 – 12:00 óra

Gyűjtőpontok helyszínei:
– Nagykanizsa, Tripammer u. 1. (temető mellett)
– Letenye, Csányi utca 0106/1.hrsz.

A gyűjtőpontokon díjmentesen adhatják le háztartási lomhulladékukat maximum 3 m3 mennyiségben. A lomtalanítás során a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek beszállítani, a szétszóródás megelőzése érdekében.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy kizárólag nagydarabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladékok kerülhetnek leadásra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, szelektív hulladékot (papír, műanyag, üveg és fém csomagolási hulladékot) építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot, illetve veszélyes hulladékot (pl.: festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer).

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlan tulajdonostól áll módunkban átvenni, aki a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve a 2022. március 31-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról kiállított számlát kiegyenlítette.

A lomhulladék leadásához a lakcímkártya felmutatása szükséges.

Viridis-Pannonia Kft.

CroatianEnglishGermanHungarianItalian
Megszakítás