ÉRTESÍTÉS

Értesítjük a község lakosságát, hogy az tavaszi lomtalanítás időpontja 2022. február 28. (hétfő)

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, szelektív hulladékot (papír, műanyag, üveg, és fém csomagolási hulladékot) építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl.: hűtőszekrény, televízió) illetve veszélyes hulladékot (pl: festéket, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer)!

Változás a korábbi évek gyakorlatához képest, hogy az ingatlanról az adott időszakban háztartási mennyiségben keletkezett, maximum 3 m3 lomhulladékot szállítunk el. A lomtalanítás során a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, szétszóródás megelőzése érdekében.

A háztartásban keletkezett lomot a lomtalanítás napján reggel 7.00 óráig, az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.

Társaságunk az ingatlanhasználók részére egész évben a Nagykanizsa, Vár út 5. szám alatti hulladékudvarban térítésmentesen biztosítja háztartásonként évente 5 db személyautó gumi, valamint elektronikai hulladék (pl.: TV, hűtő, háztartási gépek) és veszélyes hulladékok (festék, gyógyszer, ólom-akkumulátor, vegyszer) átvételét. Csak épp, nem kifosztott, nem „kibelezett” elektronikai hulladékot áll módunkban átvenni.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól szállítjuk el, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve a 2021. december 31-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjáról kiállított számlákat kiegyenlítette.

Viridis-Pannonia Kft.

CroatianEnglishGermanHungarianItalian
Megszakítás