Lebegő Kép

MURAKERESZTÚR
hivatalos oldala

Lomtalanítás

Értesítjük a község lakosságát, hogy az őszi lomtalanítás időpontja 2023. november 3. (péntek)

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, szelektív hulladékot (papír, műanyag, üveg, és fém csomagolási hulladékot) építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl.: hűtőszekrény, televízió) illetve veszélyes hulladékot (pl: festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer)!

Az ingatlanokról az adott időszakban háztartási mennyiségben keletkezett, maximum 3 m 3 lomhulladékot szállítunk el. A lomtalanítás során a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, szétszóródás megelőzése érdekében. A háztartásban keletkezett lomot a lomtalanítás napján reggel 7.00 óráig, az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.

Társaságunk az ingatlanhasználók részére egész évben a Nagykanizsa, Vár út 5. szám alatti hulladékudvarban térítésmentesen biztosítja a személyautó gumi, valamint elektronikai hulladék (pl.: TV, hűtő, háztartási kisgépek) és veszélyes hulladékok (festék, gyógyszer, ólom- akkumulátor, vegyszer) átvételét. Csak épp, nem kifosztott, nem „kibelezett” elektronikai hulladékot áll módunkban átvenni.

Kérjük a hulladékudvarba történő beszállítás előtt mindenképp tájékozódjon a leadható hulladékok teljes köréről és azok esetleges mennyiségi korlátozásairól, amely elérhető a honlapunkon is.
https://viridis-pannonia.hu/hu/ceginformacio/kapcsolatok.html#hulladekudvarok

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól szállítjuk el, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve a 2023. június 30-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjáról kiállított számlákat kiegyenlítette.

Viridis-Pannonia Nonprofit Kft.

Megszakítás